Prisliste

Grunnet jobb- og familiesituasjon har vi pr dags dato ikke anledning til å ta på oss flere oppdrag.


Diverse informasjon 

Erfaringsmessig gir en fotografering mellom 15-20 ferdigstilte bilder. Prisen som er oppgitt er den totale prisen, og inkluderer ferdigstilte, redigerte bilder. Ved bestilling av flere ulike typer fotograferinger får dere rabattert pris på totalsummen. Ta kontakt for mer informasjon om dette. 
Vanligvis bruker vi ca. en uke på å ferdigstille bildene. Du vil få alle bildene tilsendt via Filemail, en side hvor de blir liggende i syv dager. Vi tar forbehold i at det ved spesielle anledninger kan ta litt lengre tid før bildene er klare, eksempelvis ved eksamensperioder eller ved sykdom. Ved reise utenfor Ålesund og omegn kommer reisekostnader i tillegg. Dette avtales evt på forhånd.


Fotografering av barn  -  NOK 1200 ,-

Vi tilbyr fotografering av barn enten i studio eller utendørs. Ønskes det begge deler under samme session kommer et tillegg på 200 kr. Barnet styrer tempoet, og vi bruker den tiden barnet trenger for å bli komfortabel. Ta gjerne med noe som betyr mye for barnet, eksempelvis en bamse, samt ulike antrekk for variasjonens del. Ved søskenfotografering kommer et tillegg på 200 kr per barn. 


Familiefotografering  -  NOK 1500 ,-

Familiefotografering tilbyr vi enten i studio eller utendørs. Ønsker man begge deler kommer et tillegg på 200 kr. Med tanke på studioets størrelse anbefaler vi utendørsfotografering. Erfaringsmessig gir dette de beste og mest minnerike bildene. Prisen gjelder kjernefamilie (mor, far og barn). For ekstra familie (besteforeldre o.l.) kommer et tillegg på 200 kr per person.


Portrett- og vennefotografering  -  NOK 1000 ,- 

Portrettbilder kan taes enten i studio eller utendørs. Ønskes begge deler under samme session kommer et tillegg på 200 kr. Er dere flere som ønsker fotografering sammen kommer et tillegg på 200 kr per ekstra person. 
 


Gravidfotografering  -  NOK 1200 ,- 

Ønsker du å forevige graviditeten og den nydelige magen? Vi tar gjerne på oss oppdraget! Vi kan ta bilder både innendørs i studio eller utendørs, alt etter eget ønske. Ønskes begge deler under samme session kommer et tillegg på 200 kr. 
 


Parfotografering  -  NOK 1200 ,-

Ønsker du et minne sammen med kjæresten, eller kanskje har dere forlovet dere og ønsker å markere dette med en fotoshoot? Vi kan ta bildene både inne og ute i naturen. Ønsker dere begge deler under samme session kommer et tillegg på 200 kr.  Det blir tatt bilder av dere sammen, og portrettbilder en og en. 


Større arrangementer  -  FRA NOK 3000 ,-

Vi tilbyr fotografering under både barnedåper, utdrikningslag, babyshower og lignende. Pris vil gå ut fra antall timer man antatt vil bruke på oppdraget. For spørsmål kan dere sende oss en helt uforpliktende melding, og vi kan legge en plan sammen.