Familien Schmiedt

Julen 2010 skulle bli starten på en brennende lidenskap. Etter mye masing og et par, små krokodilletårer, lå endelig det første speilreflekskameraet under treet. Endelig kunne en verden jeg så alt for lenge hadde drømt om å bli en del av utforskes! 

Senere skulle jeg treffe en helt fantastisk mann. En mann som ikke bare skulle vise seg å være den absolutt beste,  men som også skulle dele et snev av denne lidenskapen med meg. Det ble til slutt vår greie dette - fotograferingen, og vi innså tidlig at dette var en retning vi begge ønsket å gå. Og etter mye prøving, og mye feiling, ble til slutt denne hjemmesiden et faktum.

Sandra, heter jeg. Jeg er 25 år og nyter livets glade dager på Skodje sammen med mann og barn. Jeg jobber som sykepleier ved Ålesund Sykehus, og elsker tilværelsen som mamma, kone og vel, hobbyfotograf. Gustaf, min kjære, som opprinnelig kommer fra Linköping i Sverige, jobber som ingeniør. Lille Oliver på 4 år, som kanskje ikke er så forferdelig liten lengre, storkoser seg som barnehagegutt og stiller ofte opp som modell for mamma og pappa! En modell vi forøvrig synes er verdens vakreste! :)

På denne siden kan du ta en titt i bildegalleriet, hvor vi har samlet alle våre favorittbilder, du kan følge med på litt av vår hverdag i bloggen og du kan finne prisinformasjon om du skulle ønske å booke en fotografering. Kontaktinformasjon finner du under "kontakt" i menyen. Spørsmål, ris eller ros  -  det er bare å sende oss en mail! Vi gleder oss til å høre fra deg! :)