Informasjon om fotograferingen

og ofte stilte spørsmål...

last ned.jpeg
 

Vi tar dessverre ikke på oss nyfødtfotografering grunnet tidsmangel. Vi kombinerer fotograferingen med jobb, studier og småbarnslivet, og har derfor måttet sette en grense. Vi tar derfor på oss fotografering av barn fra 3 måneder og eldre.
 

Erfaringsmessig gir en fotografering ca 15 ferdigstilte bilder. 
 

Det vil ikke forekomme ekstra kostnader utover prisen som er oppgitt i prislisten. Prisen inkluderer både fotograferingen og de ferdigstilte bildene. Eventuelle reisekostander vil kunne komme i tillegg, men dette vil da bli avtalt på forhånd. 
 

Vi bruker ca 14 dager på å få ferdigstilt bildene. Bildene sendes først når faktura er betalt. Faktura sendes på e-post etter fotograferingen. Dette med forbehold at det kan ta noe lengre tid ved eventuell sykdom eller eksamensperiode. Dette vil i så tilfelle bli informert om. 
 

Vi anbefaler alle å vurdere utendørs fotografering! Dette gir erfaringsmessig de absolutt beste bildene, og ikke minst de mest "ekte" bildene hvor man mye tydeligere får frem hvem barnet er. 
 

Vi får ofte spørsmål om klær. Her står dere helt fritt, men vi anbefaler å unngå de aller sterkeste neonfargede klærne. Duse, rolige farger er en sikker vinner, og stjeler ikke oppmerksomhet fra hovedpersonen. Strikkede plagg tar seg også svært godt ut på bilder  -  særlig utendørs!