En helg av de sjeldne

Riktig god søndagskveld, dere! Håper dere alle har hatt en forrykende helg  -  det har nemlig vi! Her har det vært action fra start til slutt, og vi har simpelt hen storkost oss mer enn på lenge! Årets happening  -  jugendfestivalen, gikk av stabelen i helga, og for en gangs skyld ble det vår tur å dra ut sammen! Og for et show! Helt fantastisk å få oppleve både Broiler, Ina Wroldsen, Matoma, Alan Walker, Dimitri Vegas og mange, mange flere live! 

Pluttemann forøvrig, han har hatt det tipptopp sammen med morfar. Det har forsåvidt vi også, vi har bodd der hele helgen, faktisk. Det var i alle fall en stykk meget sliten Oliver som la hodet på puta i kveld, for her har det vært underholdning fra morgen til kveld. Rett og slett en helt fantastisk helg! 

Nå skal jeg få redigert noen bilder, så de blir sendt ut, før det blir tidlig kveld her i hus. Jeg er i alle fall gørrsliten etter helgens festligheter, og allerede klokken 8 i morgen braker en ny uke løs.. Wish me luck! ;-)