Hello, sunshine!

Riktig god kveld, alle! For noen fantastiske dager vi har hatt her på Sunnmøre. At de kommer etter at skolene har startet for fult, det overrasker meg dog ikke. Heldig for oss har vi hatt en fridag idag, og den har jeg nytt til det fulle. Det ble besøk av min gode venninne, Rebekka, før vi hentet pluttemann tidlig i barnehagen. Etter en herlig middag på senteret gikk det straka vegen til de idylliske, gamle Skodjebruene. Jeg har faktisk aldri tatt bilder der før, så nå var det virkelig på tide! Herlige Oliver stilte selvsagt velvillig opp som modell, og vel, da må jo bare resultatene bli fantastiske! ;-) 

Er jammen ikke vanskelig å ta bilder når man har en så fantastisk flott modell! Men nå, nå skal senga nytes, før en ny dag med enda mer fotografering venter i morgen! Jeg gleder meg! :-)