A sister is a forever friend

Riktig god torsdagskveld! Snart helg nå, dere! Her skal den nytes med den årlige Jugendfestivalen som arrangeres i byen. Det er første gang den besøkes på ganske så mange år, så dere kan tro mor i hus gleder seg! Ikke minst blir det utrolig godt med kjærestehelg med mannen, og at vi begge får komme oss ut sammen litt! Det er jammen ikke ofte! 

Dagen idag har blitt brukt sammen med min alltid herlige lillesøster. Hun stiller gladelig opp som modell når det trengs, og nå klødde det bare helt enormt i fingrene etter å få tatt noen nye bilder. Resultatene taler vel for seg  -  er hun ikke nydelig? Dagen har vært tipp topp fra start til slutt, men det må den kanskje bare bli i godt selskap? Den avsluttes med noen runder Ticket to Ride og familiekos! Perfekt, med andre ord! :-)