Home, sweet home

Heisann, og riktig god fredagsmorgen! I skrivende stund sitter jeg ved spisebordet, og ser på lille O springe rundt med feriegavene han har fått. Traff blink der  -  Bilersko og to lekebiler (pluss uendelig mange t-shorter, men dette interesserer han jo ikke akkurat så veldig enda!). Jeg må innrømme det; det var ganske godt å komme hjem igjen også. Hjem til sin egen seng, hjem til roen og ikke minst  -  hjem til skatten vår! 

Men herlighet for en tur det har vært! Vi har storkost oss fra første til siste sekund, og til tross for såre rygger og gnagsår alle steder det overhodet er mulig å få gnagsår, så har det virkelig vært fantastisk, og vi sitter igjen med en hel haug herlige minner. Ikke minst var det utrolig godt å bare være oss to. Dette trengte vi virkelig!

De siste dagene ble fylt med spa, ansiktsbehandling (som forøvrig er noe av det vondeste jeg har vært med på på lenge!), neglebehandling, deilige middager og kveldstur til Sopot. Svært innholdsrike dager, med andre ord. Det å kunne sitte utendørs, spise en helt magisk italiensk pizza og drikke en god rødvin  -  det er jammen ikke mye som slår det! 

Den siste kvelden valgte vi å slå på stortromma, og spiste middag på et sted kalt Goldwasser. Herlighet for et måltid! Dette stedet anbefales virkelig på det sterkeste om dere ønsker å spise et herremåltid uten like. Litt dyrere restaurant, sammenlignet med de fleste andre i Gdansk, men med den servicen, maten og atmosfæren var det helt klart verdt hver en krone. Det er jammen ikke mange ganger jeg går under "madam". 

Jeg har virkelig fått sansen for Polen, og en ting er helt sikkert; jeg skal tilbake. Neste gang tror jeg dog at jeg ønsker å bo i Sopot, og heller reise inn til Gdansk for å shoppe. Det virker så mye mer idyllisk og rolig der, sammenlignet med den travle shoppingbyen vi bodde i. Ingenting vondt om Gdansk altså, misforstå meg rett. Men jeg tror nok Sopot vil passe oss og våre ferieønsker enda litt bedre. Det ble for denne gang en koselig kveldstur hvor vi fikk gått litt rundt i hovedområdene, før vi satte oss på en koselig bar og tok et par drinker. Siste kvelden måtte tross alt nytes til det fulle  -  og det ble den! 

Og så må jeg få lov å skyte inn en liten anbefaling til dere som tenker å reise til Polen og planlegger en spadag. Jacques Andrés salong i sentrum av Gdansk imponerte stort, og særlig til de prisene kan jeg ikke annet enn å bøye meg i støvet for den gjengen. Til tross for at selve ansiktsbehandlingen var helt drøyt smertefullt ble resultatet helt utrolig. Huden har virkelig aldri vært finere! Når man i tillegg får en avslappende og helt ufattelig deilig hode, nakke og skuldermassasje etterpå, da er i alle fall jeg solgt. Dagen etter dro vi tilbake så jeg skulle få fikset neglene. Jeg har utrolig lenge ønsker å teste ut negleforlengelse og akryl, men aldri turt. Nå fikk jeg mannet meg opp og gjort det, og det resultatet? Jeg sitter nå med en helt utrolig vakker fransk manikyr jeg bare kunne drømme om. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle få så vakre negler! 

Dagen idag går nok til masse etterlengtet kvalitetstid sammen med lillegull. Mannedyret skal ut en tur, så da blir det bare oss to, sammen med søstern og hennes samboer, som har bodd her hele uken og passet lille O. Nå har jeg lovet Oliver å kille ham på ryggen og se film, så da får man vel bare holde løftet. Er tross alt ikke hver dag en travel treåring har så forferdelig masse tid til mammakos lengre! ;-)