Fantastiske Gdansk

Riktig god kveld alle sammen! I skrivende stund sitter vi på hotellrommet, og vurdere om vi skal ta en gåtur ut for å se hvordan nattetimene i Gdansk ser ut. Herlighet for en fantastisk by dette er, og dere kan tro vi koser oss! Tanken var bare å stikke en kjapp tur innom for å si hei, og fortelle at vi har det helt utrolig fint. Denne turen hadde vi virkelig behov for  -  bare vi to!

Dagen idag har stort sett gått til vandring og skikkelig turisme. Vi har besøk gamlebyen og slått på stortrommen med en drink der, og vi har vært på shopping på et av kjøpesentrene. Hvor magisk er det ikke å så og si ha et kjøpesenter i nabobygget? Utover kvelden har vi blitt sittende i flere timer på en restaurant, hvor vi har kost oss med kjempegod middag, et glass vin og hverandre. Hadde det ikke vært for at savnet etter Oliver er ekstremt stort (helt utrolig hvor mye man kan savne et menneske etter bare en dag!!) hadde jeg lett kunne sagt at det ikke kunne blitt bedre!

I morgen står spa på agendaen. Vi (kremt, jeg....) har booket tid til både massasje, manikyr og facial. Herlighet som jeg gleder meg! Jeg har aldri i mitt liv satt mine bein inn på et spa, så dette blir utrolig spennende! 

Vi har bare vært her en dag, men jeg kan allerede si det nå  -  jeg ELSKER Gdansk, og jeg kan, med hånden på hjertet, garantere at dette ikke blir den siste turen hit! :-)