Ett helt år

Foto: Tommy Rasmussen / BD Styling

Foto: Tommy Rasmussen / BD Styling

Endelig er dagen kommet! Jeg har virkelig lengtet etter denne dagen i flere uker, både fordi vi faktisk kan feire ett års bryllupsdag, men aller mest fordi vi peker nesene mot Gdansk i kveld. Dette blir vår aller første utenlandstur (om man ikke regner med Sverige, selvsagt) vi reiser på bare vi to! Gjett om det gledes! Dagen idag har gått til pakking og forberedelser, og masse kvalitetstid sammen med Oliver-gull. Det skal bli utrolig rart å være borte fra ham helt til torsdag, men jeg regner med han kommer til å storkose seg sammen med tante Ingrid! 

Med tanke på turen er vi ikke tilgjengelig for oppdrag før den 10. juli. Da har vi noen få dager vi kan ta på oss oppdrag, frem til den 13. juli. Etter dette befinner vi oss i Sverige, hvor vi blir resten av måneden. Med andre ord; ønsker dere fotografering i juli måned må dere være raske! Ellers vil jeg også minne om konkurransen vi har gående, hvor du kan vinne en valgfri gratis fotografering. Det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden vår, og kommentere hvilken fotografering du ønsker under DETTE (link) innlegget. 

Vi svarer fortløpende på forespørsler både på facebook og mail, så det er bare å ta kontakt om dere ønsker å booke eller ar spørsmål! Og ellers er det vel bare å si god sommer, så lenge! :-)