En ekte bursdagsprinsesse

Riktig god kveld, alle sammen! Eller burde vi kanskje si natt? Klokken har allerede rukket å bikke halv to  -  helt utrolig så fort disse kvelds- og nattetimene kan gå.. Spesielt når man absolutt skal kombinere filmkveld med pakking, rydding og forberedelser. Vi reiser nemlig til Gdansk i morgen kveld. Det skal bli så utrolig godt med en aldri så liten ferie, bare vi to. Turen blir en kombinert bryllups- og bursdagsgave til Gustaf, og en aldri så liten minibryllupsreise. Vi har nemlig bryllupsdag vi, 2. juli.

Men, nok om det  -  moving on til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Idag har vi nemlig hatt besøk av denne herlige prinsessa. Hun fyller hele ett år om noen dager, og da måtte man slå til med en aldri så liten ettårsfotografering. Makan til tålmodig og blid jente skal man jammen lete lenge etter, og vi hadde det i alle fall kjempegøy de timene vi fikk holde på! Vi er bra heldige, som har en så fantastisk hobby, hvor man får møte så utrolig mange herlige, sjarmerende små!