En ny start....

Heisann, og velkommen til vår splitter nye blogg! På denne siden vil du kunne få et innsyn i vår hverdag, både som hobbyfotografer og hva vi ellers finner på. Vi kommer til å dele "behind the scenes"-bilder og detaljer fra de forskjellige oppdragene vi tar på oss, og det vil komme flere bilder enn de som ellers ikke havner i selve bildegalleriet. I tillegg vil diverse informasjon som dukker opp på veien legges ut her, både når det gjelder konkurranser og hva enn det måtte være. Her er det bare å følge med, med andre ord! ;-)

Vi starter denne bloggen med å dele et herlig bilde av fantastiske Gabriella. Hun hadde ettårsfotografering av oss tidligere denne våren, etter å ha vunnet konkurransen på Facebooksiden vår. I skrivende stund har vi pågående en lignende konkurranse, så det er bare å sjekke den ut! Jeg kommer til å oppdatere nærmere om denne senere idag!