Home, sweet home

Heisann, og riktig god fredagsmorgen! I skrivende stund sitter jeg ved spisebordet, og ser på lille O springe rundt med feriegavene han har fått. Traff blink der  -  Bilersko og to lekebiler (pluss uendelig mange t-shorter, men dette interesserer han jo ikke akkurat så veldig enda!). Jeg må innrømme det; det var ganske godt å komme hjem igjen også. Hjem til sin egen seng, hjem til roen og ikke minst  -  hjem til skatten vår! 

Men herlighet for en tur det har vært! Vi har storkost oss fra første til siste sekund, og til tross for såre rygger og gnagsår alle steder det overhodet er mulig å få gnagsår, så har det virkelig vært fantastisk, og vi sitter igjen med en hel haug herlige minner. Ikke minst var det utrolig godt å bare være oss to. Dette trengte vi virkelig!

De siste dagene ble fylt med spa, ansiktsbehandling (som forøvrig er noe av det vondeste jeg har vært med på på lenge!), neglebehandling, deilige middager og kveldstur til Sopot. Svært innholdsrike dager, med andre ord. Det å kunne sitte utendørs, spise en helt magisk italiensk pizza og drikke en god rødvin  -  det er jammen ikke mye som slår det! 

Den siste kvelden valgte vi å slå på stortromma, og spiste middag på et sted kalt Goldwasser. Herlighet for et måltid! Dette stedet anbefales virkelig på det sterkeste om dere ønsker å spise et herremåltid uten like. Litt dyrere restaurant, sammenlignet med de fleste andre i Gdansk, men med den servicen, maten og atmosfæren var det helt klart verdt hver en krone. Det er jammen ikke mange ganger jeg går under "madam". 

Jeg har virkelig fått sansen for Polen, og en ting er helt sikkert; jeg skal tilbake. Neste gang tror jeg dog at jeg ønsker å bo i Sopot, og heller reise inn til Gdansk for å shoppe. Det virker så mye mer idyllisk og rolig der, sammenlignet med den travle shoppingbyen vi bodde i. Ingenting vondt om Gdansk altså, misforstå meg rett. Men jeg tror nok Sopot vil passe oss og våre ferieønsker enda litt bedre. Det ble for denne gang en koselig kveldstur hvor vi fikk gått litt rundt i hovedområdene, før vi satte oss på en koselig bar og tok et par drinker. Siste kvelden måtte tross alt nytes til det fulle  -  og det ble den! 

Og så må jeg få lov å skyte inn en liten anbefaling til dere som tenker å reise til Polen og planlegger en spadag. Jacques Andrés salong i sentrum av Gdansk imponerte stort, og særlig til de prisene kan jeg ikke annet enn å bøye meg i støvet for den gjengen. Til tross for at selve ansiktsbehandlingen var helt drøyt smertefullt ble resultatet helt utrolig. Huden har virkelig aldri vært finere! Når man i tillegg får en avslappende og helt ufattelig deilig hode, nakke og skuldermassasje etterpå, da er i alle fall jeg solgt. Dagen etter dro vi tilbake så jeg skulle få fikset neglene. Jeg har utrolig lenge ønsker å teste ut negleforlengelse og akryl, men aldri turt. Nå fikk jeg mannet meg opp og gjort det, og det resultatet? Jeg sitter nå med en helt utrolig vakker fransk manikyr jeg bare kunne drømme om. Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle få så vakre negler! 

Dagen idag går nok til masse etterlengtet kvalitetstid sammen med lillegull. Mannedyret skal ut en tur, så da blir det bare oss to, sammen med søstern og hennes samboer, som har bodd her hele uken og passet lille O. Nå har jeg lovet Oliver å kille ham på ryggen og se film, så da får man vel bare holde løftet. Er tross alt ikke hver dag en travel treåring har så forferdelig masse tid til mammakos lengre! ;-) 

Fantastiske Gdansk

Riktig god kveld alle sammen! I skrivende stund sitter vi på hotellrommet, og vurdere om vi skal ta en gåtur ut for å se hvordan nattetimene i Gdansk ser ut. Herlighet for en fantastisk by dette er, og dere kan tro vi koser oss! Tanken var bare å stikke en kjapp tur innom for å si hei, og fortelle at vi har det helt utrolig fint. Denne turen hadde vi virkelig behov for  -  bare vi to!

Dagen idag har stort sett gått til vandring og skikkelig turisme. Vi har besøk gamlebyen og slått på stortrommen med en drink der, og vi har vært på shopping på et av kjøpesentrene. Hvor magisk er det ikke å så og si ha et kjøpesenter i nabobygget? Utover kvelden har vi blitt sittende i flere timer på en restaurant, hvor vi har kost oss med kjempegod middag, et glass vin og hverandre. Hadde det ikke vært for at savnet etter Oliver er ekstremt stort (helt utrolig hvor mye man kan savne et menneske etter bare en dag!!) hadde jeg lett kunne sagt at det ikke kunne blitt bedre!

I morgen står spa på agendaen. Vi (kremt, jeg....) har booket tid til både massasje, manikyr og facial. Herlighet som jeg gleder meg! Jeg har aldri i mitt liv satt mine bein inn på et spa, så dette blir utrolig spennende! 

Vi har bare vært her en dag, men jeg kan allerede si det nå  -  jeg ELSKER Gdansk, og jeg kan, med hånden på hjertet, garantere at dette ikke blir den siste turen hit! :-) 

Ett helt år

Foto: Tommy Rasmussen / BD Styling

Foto: Tommy Rasmussen / BD Styling

Endelig er dagen kommet! Jeg har virkelig lengtet etter denne dagen i flere uker, både fordi vi faktisk kan feire ett års bryllupsdag, men aller mest fordi vi peker nesene mot Gdansk i kveld. Dette blir vår aller første utenlandstur (om man ikke regner med Sverige, selvsagt) vi reiser på bare vi to! Gjett om det gledes! Dagen idag har gått til pakking og forberedelser, og masse kvalitetstid sammen med Oliver-gull. Det skal bli utrolig rart å være borte fra ham helt til torsdag, men jeg regner med han kommer til å storkose seg sammen med tante Ingrid! 

Med tanke på turen er vi ikke tilgjengelig for oppdrag før den 10. juli. Da har vi noen få dager vi kan ta på oss oppdrag, frem til den 13. juli. Etter dette befinner vi oss i Sverige, hvor vi blir resten av måneden. Med andre ord; ønsker dere fotografering i juli måned må dere være raske! Ellers vil jeg også minne om konkurransen vi har gående, hvor du kan vinne en valgfri gratis fotografering. Det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden vår, og kommentere hvilken fotografering du ønsker under DETTE (link) innlegget. 

Vi svarer fortløpende på forespørsler både på facebook og mail, så det er bare å ta kontakt om dere ønsker å booke eller ar spørsmål! Og ellers er det vel bare å si god sommer, så lenge! :-) 

En ekte bursdagsprinsesse

Riktig god kveld, alle sammen! Eller burde vi kanskje si natt? Klokken har allerede rukket å bikke halv to  -  helt utrolig så fort disse kvelds- og nattetimene kan gå.. Spesielt når man absolutt skal kombinere filmkveld med pakking, rydding og forberedelser. Vi reiser nemlig til Gdansk i morgen kveld. Det skal bli så utrolig godt med en aldri så liten ferie, bare vi to. Turen blir en kombinert bryllups- og bursdagsgave til Gustaf, og en aldri så liten minibryllupsreise. Vi har nemlig bryllupsdag vi, 2. juli.

Men, nok om det  -  moving on til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Idag har vi nemlig hatt besøk av denne herlige prinsessa. Hun fyller hele ett år om noen dager, og da måtte man slå til med en aldri så liten ettårsfotografering. Makan til tålmodig og blid jente skal man jammen lete lenge etter, og vi hadde det i alle fall kjempegøy de timene vi fikk holde på! Vi er bra heldige, som har en så fantastisk hobby, hvor man får møte så utrolig mange herlige, sjarmerende små! 

Vinn en gratis fotografering

I dette øyeblikk har vi pågående en konkurranse hvor vinneren stikker av med en valgfri gratis fotografering, eller et gavekort på 1000 kr til bruk under kategoriene "bryllup" eller "større arrangementer". Det eneste man må gjøre er å like Facebooksiden vår, og kommentere hvilken fotografering man ønsker seg om man vinner. Enklere blir det vel ikke? Vi kommer til å trekke og annonsere en vinner 1. august. Dette er med andre ord en konkurranse som blir å gå over litt tid, og vi håper selvsagt at så mange som mulig ønsker å være med! :-) 

For å komme til konkurransen er det bare å klikke på knappen under her, så kommer du direkte til facebooksiden vår! :-) Trykk på liker og kommenter  -  og du er med! Så hiv deg på du også, da vel, kanskje er det nettopp du som stikker av med en gratis fotografering? 

En ny start....

Heisann, og velkommen til vår splitter nye blogg! På denne siden vil du kunne få et innsyn i vår hverdag, både som hobbyfotografer og hva vi ellers finner på. Vi kommer til å dele "behind the scenes"-bilder og detaljer fra de forskjellige oppdragene vi tar på oss, og det vil komme flere bilder enn de som ellers ikke havner i selve bildegalleriet. I tillegg vil diverse informasjon som dukker opp på veien legges ut her, både når det gjelder konkurranser og hva enn det måtte være. Her er det bare å følge med, med andre ord! ;-)

Vi starter denne bloggen med å dele et herlig bilde av fantastiske Gabriella. Hun hadde ettårsfotografering av oss tidligere denne våren, etter å ha vunnet konkurransen på Facebooksiden vår. I skrivende stund har vi pågående en lignende konkurranse, så det er bare å sjekke den ut! Jeg kommer til å oppdatere nærmere om denne senere idag!