En helg av de sjeldne

Riktig god søndagskveld, dere! Håper dere alle har hatt en forrykende helg  -  det har nemlig vi! Her har det vært action fra start til slutt, og vi har simpelt hen storkost oss mer enn på lenge! Årets happening  -  jugendfestivalen, gikk av stabelen i helga, og for en gangs skyld ble det vår tur å dra ut sammen! Og for et show! Helt fantastisk å få oppleve både Broiler, Ina Wroldsen, Matoma, Alan Walker, Dimitri Vegas og mange, mange flere live! 

Pluttemann forøvrig, han har hatt det tipptopp sammen med morfar. Det har forsåvidt vi også, vi har bodd der hele helgen, faktisk. Det var i alle fall en stykk meget sliten Oliver som la hodet på puta i kveld, for her har det vært underholdning fra morgen til kveld. Rett og slett en helt fantastisk helg! 

Nå skal jeg få redigert noen bilder, så de blir sendt ut, før det blir tidlig kveld her i hus. Jeg er i alle fall gørrsliten etter helgens festligheter, og allerede klokken 8 i morgen braker en ny uke løs.. Wish me luck! ;-) 

A sister is a forever friend

Riktig god torsdagskveld! Snart helg nå, dere! Her skal den nytes med den årlige Jugendfestivalen som arrangeres i byen. Det er første gang den besøkes på ganske så mange år, så dere kan tro mor i hus gleder seg! Ikke minst blir det utrolig godt med kjærestehelg med mannen, og at vi begge får komme oss ut sammen litt! Det er jammen ikke ofte! 

Dagen idag har blitt brukt sammen med min alltid herlige lillesøster. Hun stiller gladelig opp som modell når det trengs, og nå klødde det bare helt enormt i fingrene etter å få tatt noen nye bilder. Resultatene taler vel for seg  -  er hun ikke nydelig? Dagen har vært tipp topp fra start til slutt, men det må den kanskje bare bli i godt selskap? Den avsluttes med noen runder Ticket to Ride og familiekos! Perfekt, med andre ord! :-)

Hello, sunshine!

Riktig god kveld, alle! For noen fantastiske dager vi har hatt her på Sunnmøre. At de kommer etter at skolene har startet for fult, det overrasker meg dog ikke. Heldig for oss har vi hatt en fridag idag, og den har jeg nytt til det fulle. Det ble besøk av min gode venninne, Rebekka, før vi hentet pluttemann tidlig i barnehagen. Etter en herlig middag på senteret gikk det straka vegen til de idylliske, gamle Skodjebruene. Jeg har faktisk aldri tatt bilder der før, så nå var det virkelig på tide! Herlige Oliver stilte selvsagt velvillig opp som modell, og vel, da må jo bare resultatene bli fantastiske! ;-) 

Er jammen ikke vanskelig å ta bilder når man har en så fantastisk flott modell! Men nå, nå skal senga nytes, før en ny dag med enda mer fotografering venter i morgen! Jeg gleder meg! :-) 

Velkommen!

Heisann, og velkommen til vår nettside, og ikke minst  -  vår blogg. Her kommer vi til å legge ut litt flere bilder enn de som blir lagt i bildegalleriet, og holde dere oppdatert på både ulike oppdrag og kanskje også litt hverdag inni mellom! I mellomtiden får dere kose dere med noen herlige bilder som ble tatt før bryllupet, i håp om å finne det perfekte stedet å ta bryllupsbildene på den store dagen! ;-)